Børn og poledance

4½ stjerner

Hvis min husholdning fungerede som en restaurant, så vil jeg mene, at jeg den anden aften kunne have modtaget 4½ stjerne ud af 7 mulige for min madlavning. To af “gæsterne” nægtede hårdnakket at smage på maden og lod sig nøjes med det tilhørende flutes. En anden beklagede sig over mængden af laks eller retter sagt manglen på samme. 250 gram er jo heller ikke alverden og i følge teenage-sønnen så svarer den mængde jo nærmest til en portionsanretning – sådan er det i hvert fald, når han ferierer bedsteforældrene og det blev slået fast flere gang under middagen. Så en halve stjerne er på grund af den manglende laks. Vi andre 4 omkring bordet nød salaten og det er bestemt en jeg vil lave igen.

Opskrift:

  • 3 dl hvedekerner (koges i 6dl vand i ca. 35min)
  • 1 bundt radiser skåret i skiver
  • 1 bundt forårsløg skåret i skiver
  • 2 peberfrugt skåret i tern
  • 3 “kugler” mozzarella skåret i mindre stykker
  • 250 gram varmrøget laks (med peber) “plukket” i mundrette bider
  • Når hvedekernerne er kogte og afkølet igen blandes det hele samme og der til serveres flutes og en dressing bestående af creme fraiche, salt, peber, (lidt) sukker, citronsaft og dild.

Nemt og lækkert

img_20170130_181239

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Børn og poledance