4½ stjerner

CIFF KIDS og ekstrem ømme fødder

I går var jeg et smut forbi CIFF KIDS messen i Forum. Havde besluttet mig for at tage toget til København, da jeg udmærket ved, at jeg højest sandsynligt ville panikke max. over trafikken, hvis jeg skulle transportere mig derind i egen bil. Rejseplanen blev tjekket og jeg skulle skifte fra tog til bus på hovedbanegården. Men ej så langt var der jo heller ikke fra hovedbanen og ud til Forum – i hvert ikke på kortet;-). Så i stedet for bussen besluttede jeg, at turen skulle da nydes på gåben i medens stemningen og atmosfæren i København skulle suges helt ind. Da jeg tog denne beslutning havde jeg nok ikke helt gennemtænkt, at jeg ville påføre mig skoene med de høje hæle. BIG MISTAKE!!! Men på trods af ømme fodballer og 2 væskende vabler, så nød jeg messen. Masser af inspiration, overvejelser, søde mennesker og flotte designs. Det var min første messe som indkøber og jeg savnede faktisk at have en at sparre med undervejs. Heldigvis har min mand indvilligt i at tage med dig næste gang. Ikke at design til børn som sådan er en af hans spidskompetencer, men han har en veludviklet evne til at vide, hvornår tegnebogen skal forblive lukket;-) og så er valgmuligheder jo bare ikke så store, når det drejer sig om en enkeltmandsvirksomhed, hvor man til dagligt er alene på kontoret;-).

Et brand som jeg glæder mig til at stifte nærmere bekendskab med er det dansk brand Müsli og jeg ser rigtig meget frem til at kunne præsentere et udvalg af deres lækre produkter for jer.

img_20170202_111752

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

4½ stjerner