CIFF KIDS og ekstrem ømme fødder

Nogle gange kan det være svært…

Som jeg har været inde omkring i dette indlæg, kan det til tider være svært at finde trøfler for selv den kækkeste grisebasse – og så i sær på mandag. I dag skal jeg virkelig grave dybt efter de positive ting, men som et berømt citat fra “Fanget i l***et” aka “Fangerne på fortet” siger, så er intet umuligt for den som bærer viljen i hjertet. Viljen er der, så her kommer min top 3 positivliste for i dag.

  1. Der skulle heldigvis ikke gøres noget ved den tand min søn slå en flig af i sidste uge (pga. et sammenstød med en klassekammerat i idrætstimen). Tanden er en mælketand og allerede begyndende løs (begyndende løs??? Enten er den vel løs eller ej;-)). Og her kan man da tale om held i uheld. For tandlægen fandt så i stedet 2 andre kindtænder der skal trækkes ud, da de åbenbart presser på de blivende tænder. Og som om det ikke var nok, så fik vi også lige en henvisning til specialtandlægen (bøjle) i hånden på vejen ud af døren. JUBII så er der dælme valuta for pengene.
  2. Efter 5 timers koncentreret arbejde fandt jeg endelig den rette skrifttype og størrelse til et broderi på en dåbskjole. Undervejs lærte jeg en masse nye funktioner at kende i mit broderiprogram. Igen bare JUBIII!!!
  3. Ungerne og mand er puttet. Ikke alle sover, men jeg har valgt at ignorere det og i stedet smidt mig på sofaen i medens et par chokoladekiks eller 3  nydes – Se det er lykken:-)

Og hvis jeg skulle nævne endnu en positive ting fra i dag, må det bestemt være dette billede som på forunderlig vis skjuler de mørke rander/poser under øjnene. Måske jeg ligefrem kan håbe på, at kameraet filtrerer en dårlig hårdag væk i morgen xxxx;o)img_20170206_211321

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CIFF KIDS og ekstrem ømme fødder