Nogle gange kan det være svært...

Art projekt og noget med udseende

Min datter er i gang med et projekt i art og derfor havde hun brug for min hjælp. Det eneste jeg skulle gøre var faktisk bare at stille mig op, så hun kunne tage et billede af mig. Billedet har så sidenhen gennemgået en mindre redigering… Mine gigantiske poser under øjnene er blevet fjernet og det er dælme blevet så godt, at jeg stærkt overvejer at troppe op hos en plastiskkirurg med billedet i håndet og erklære, at sådan her vil jeg se ud;-D. Og når man nu alligevel var der, så kunne man vel lige så godt få et skud botox og noget filler, så ansigtet bliver glat som en ål, men ubevægeligt som en udstoppet and på trods af de ellers vellignende duck lips. Ej sandheden er jo nok, at jeg er for stor en kylling til at få foretaget nogle kirurgiske indgreb i den retning og at jeg med alderen i bund og grund er blevet ganske tilfreds med mit udseende. HEY, rynker og poser er vel nærmest synonymt med livserfaring, modenhed og visdom – Og derfor er de jo faktisk ret klædelige og elskværdige. Sikke et sidespring.

Art projektet skrider, så vidt jeg ved, planmæssigt frem – Jeg er i hvert fald kommet på transferpapir og er blevet trykt på stof. Glæder mig helt vildt til at se det endelige resultat.

img_20170217_102630

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nogle gange kan det være svært...