Home Sweet Home

Home Sweet Home

Jeg har tidligere blogget, faktisk i flere år, men efter en længere pause, har jeg ikke rigtigt kunne komme i gang igen. Lysten mangler bestemt ikke længere, men på trods af flere tiltag har det bare ikke føltes rigtigt, når jeg har trykket på “post-knappen”. Den gode mavefornemmelsen har ikke været tilstede. Jeg har udviklet mig i den tid der er gået, hvor jeg har holdt blogpause og jeg føler mig bare ikke længere hjemme på min egen blog. Så efter mange overvejelser har jeg bestemt for at starte denne blog op. En ny start, hvor jeg igen kan være med til at indrette, forme og bygge bloggen op, så den føles som et hjem. Jeg glæder mig og er spændt på at byde jer velkommen til mit nye hjem også selv om det gør lidt ondt at sige farvel til det gamle… Men hey minderne vil jeg jo stadig have.

2015-02-19 00.59.51

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Home Sweet Home