Fut Fut...

Lydbog Vs. alm. bog

Jeg er typen, der elsker en god bog. Elsker at slænge mig på sofaen med en bog i hånden (the, slik og chokolade indenfor rækkevidde), lukke resten af verdenen ude og fordybe mig ene og alene i bogen. Oftest er det dog først, når ungerne er kommet i seng om aftenen, at jeg finder roen til det. Men der er jeg også tit så træt, at det kun bliver til meget få sider inden jeg befinder mig i drømmeland. Så selvom jeg synes bogen er spændende og næsten ikke kan lægge den fra mig igen, så overmander søvnen mig gang på gang. Fra andre har jeg hørt, at lydbøger var the s***, så det skulle selvfølgelig afprøves. Tanken om, at jeg i løbet af dagen kunne få en masse for hånden i mens jeg fik en god historie fortalt, den tiltalte mig altså ret meget. Jeg har nu prøvet det i et par dage og jeg er bestemt ikke imponeret. Sagt på en anden måde; Jeg er bestemt ikke imponeret over mine egne evner til at multitaske. For at sige det rent ud, så glemmer jeg simpelthen at lytte efter, når jeg fordyber mig i noget andet. Så gang på gang har jeg taget mig selv i, at fortælleren var kommet flere kapitler frem uden jeg var fulgt med. Det holder bare ikke, så nu har jeg i stedet lånt bogen på min mobilos og så må jeg bare acceptere, at bogen tager den tid den tager også selvom jeg er utålmodig for at læse afslutningen.

bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fut Fut...