Tør du sætte grænser for dit barn?

Gode rabatter

Jeg er faldet pladask for Royal Copenhagens blå elements stel. Dog er jeg også noget af en nærigpind og nægter af købe det til fuld pris. Det kan være svært at finde det på tilbud. Især når man, som jeg, går efter 1. sorteringen. Ved at mange køber det i 2. sorteringen. Jeg har det bare lidt sådan, at har jeg først fundet fejlen ved det, så ser jeg ikke andet og så er jeg altså også helt pjattet med, at der er 2 års brudgaranti på 1. sorteringen. Det gør, at vi får det brugt og det ikke bare står og samler støv i skabet. Min samling vokser stille og roligt på trods af min nærighed. Jeg har nemlig fundet denne webshop som ofte kører med 20-70% på deres sortiment. Så fair priser, hurtig levering og god service – I like😍. Lige nu kører de med tilbud frem til midnat, men hold øje med siden for tilbuddene kommer jævnligt.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tør du sætte grænser for dit barn?