Når noget gør ondt på et barn

Servicemeddelse

Dagen i dag kan da ikke blive andet end god, for det er nemlig Nordisk Vaffeldag i dag. Jeg siger det lige igen; Nordisk Vaffeldag. Det var altså lige ved at gå min næse eller skal jeg sige mave forbi. Hvorfor hulen bliver sådan en dag ikke slået stort op, bøjet i neon og gjort til officiel flagdag? Ja jeg undres, men nu har jeg i det mindste været med til at dele dette vigtige budskab. Håber du vil gøre det samme, så denne dag ikke bliver forbigået i tavshed.

I aften vil jeg derfor forkæle familien og mig selv med denne oversete og fantastiske spise. Jeg ved, at drengene bliver ovenud begejstret og der bliver helt sikkert ingen sure miner over aftenens menu (også selv om det kun drejer sig om desserten). Jeg går stærkt efter titlen “Mom of the year”, så i aften skal vaflerne toppes op med sukker, flormelis, marmelade og is. Så bliver det altså ik’ bedre.

Håber I alle får en rigtig dejlig dag – med eller uden vafler.2015-03-25 11.54.57bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når noget gør ondt på et barn