Festivas

I dag er jeg blevet fejret som kun en mor kan blive fejret. Stille og roligt med dejlige mennesker omkring mig. Jeg har haft gang i den helt store lommeregner og er kommet frem til, at jeg nu er hele 37 år. Det er jo bare et tal og jeg føler mig hverken ung eller gammel. Faktisk føler jeg mig ikke en eneste dag ældre end i går. Jeg har det s** godt med den alder jeg nu en gang har.
Meget af dagen blev brugt med mine forældre og min ene dreng i IKEA. What’s not to like☺. Ellers gik dagen med hygge, afslapning, god mad og lækre gaver (mere om dem senere). Jeg fik også skypet med min datter i England. Det var simpelthen så dejligt på trods af en ret ustabil forbindelse. Mine forældre er, sammen med de 2 ældste drenge, nu kørt hjem og jeg er klasket sammen i sofaen, træt og lykkelig. Det tager dælme på kræfterne at fylde 37 år. Håber I også har haft en skøn dag.

image

En lille hyldest til mig selv. Navnetoget kan købes lige her.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar