Krøller og rabatkode

Lige om lidt…

Jeg er spændt, nervøs og fyldt med sommerfugle i maven, for om mindre end et par timer skal jeg se min datter, sådan i real life, efter udelukkende at have kommunikeret via Messenger, Skype og snailmail de sidste 10 måneder. Jeg glæder mig for vildt. Eneste minus er flyturen. Det er til gengæld også et kæmpe minus og bare noget der skal overståes. Hele min krop går simpelthen i alarmberedskab og hver en muskel er spændt på den knap så fede måde. Take Off er klart det værste, men den kan jeg da heldigvis sætte tjek ved også selvom det kostede et par tårer. Jeg prøver at holde mit fokus på målet med denne rejse, som jo er gensynet med min datter. Fik jeg sagt, at jeg GLÆDER mig???

2015-06-05 21.16.35

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Krøller og rabatkode