Lige om lidt...

Schoolday

Jeg er nu blevet genforenet med min datter. Det lyder nærmest helt dramatisk, men med det samme vi så hende, var det hele bare helt naturligt og back to the good old days. Hun har en masse at fortælle os og endnu mere hun vil vise os. Vi har mødt hendes hostfamily. Et par søde, venlige og snaksaglige mennesker, der var helt nede på jorden.

I dag har vi blandt andet været på rundvisning på den skole, hvor min datter har tilbragt en stor del af hendes tid de sidste mange måneder. Det er en kæmpe skole med rigtig mange elever. Lyse og indbydende lokaler, men det mest iøjnefaldende er vel disciplinen og “kontrollen” på skolen. Ikke noget med bare at møde op på skolen og lade min datter vise os rundt. Næ nej det foregår efter forudgående aftale og sign in, hvorefter the head of year 12 (det svarer vel til en afdelingsleder på overbygningen). Disciplinen og den “skrappe” kontrol stod i skærende kontrast til den imødekommenhed og venlighed både lærerne og personalet udviste. Simpelthen så dejligt at høre dem fortælle om deres oplevelse af vores datter og hvor glade de har været for at have hende. Selv food tech læreren havde bagt afskedskager. Kagerne tog vi med over og nyd i den lokale park – Mums.

2015-06-05 21.56.05

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lige om lidt...