Sådan gad jeg godt at gå de danske sommeraftener i møde + rabatkode

Twinkle twinkle little star

Jeg har i dag syslet med et par uro’er og synes faktisk, at de er blevet vældig fine. Drengene i huset blev også ret begejstret for resultatet. Måske det ikke kan overraske nogen, at det var den blå model der var særlig attraktiv blandt drengene. Måske et hint til, at jeg skal lave flere i netop den farvekombination. Nu må vi se – Først og fremmest skal jeg lige have redigeret billederne af de to mobiler, så de kan vise sig fra den bedste side og med de rette farver, når de kommer på shoppen.

IMG_20150611_181300

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sådan gad jeg godt at gå de danske sommeraftener i møde + rabatkode