OOTD

Uanset hvad…

…Så er Danmark i morgen også et fremragende land at vågne op i og det er uanset, hvem der kommer til at sidde på regeringsmagten. Heldigvis kan vi i Danmark indgå brede forlig og reformer, så de bliver spiselige for de fleste eller de bliver i hvert fald en lille smule mindre brækfremkaldende og vi borgere kan derfor være nogenlunde sikker på, at den politik der er blevet besluttet i en valgperiode også gælder selvom den rækker ind i den næste. Og det er måske meget godt – Det kan i hvert fald være med til at skabe tryghed, at man ved hvad man kan forholde sig til.

I dag har jeg været oppe og stemme. Jeg synes det er en fest. Alle er glade og ønsker hinanden “godt valg” på tværs af politisk overbevisning. Og så er det da bare en fest at være med til at fejre demokratiet. Så hvis du endnu ikke har været forbi stemmeboksen, så afsted med dig – Jo flere jo bedre til vores alle sammens fest.

Noget der desværre ikke har været en fest, er denne valgkamp. Hold da op, hvor har de været ulidelige at høre på. Svinet hinanden til og snakket mere om modpartens politik end deres egen. Det gælder sikkert begge blokke, men afhænger vel af øjnene der ser. Faktisk har jeg fundet det så usmageligt, at jeg kun har set partilederrunde og en duel mellem Helle og Løkke. Men heldigvis kan man vel sige, at min stemmer beror på den politik der er ført de seneste 4 år og de politiske udmeldingerne der er kommet i samme periode og ikke alt det mudderkastning og personfnidder der har været de sidste 3 uger.

Så uanset om du også har politikerlede eller ej, vil jeg opfordre dig til at bruge din demokratiske ret og give din stemme til kende. Du kan stadig nå at deltage i festen, men skynd dig for indenfor 1 time lukker valgstederne.

Med ønsket om et rigtig godt valg til alle… Og lad os så tale ordentligt til hinanden.

2015-06-18 17.07.26

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

OOTD