Stille lørdag

Home Sweet Home

Netop hjemvendt efter en helt fantastisk ferie i New York. En ferie, helt uden mand og børn, kun tilbragt i et hæsblæsende tempo sammen med min gode veninde. En endt ferie, hvor alle indtrykkene stadig står i kø for at blive fordøjet – Men det er der så sandelig også tid, når man lider lidt under jetlag. Var ellers overdrevet træt her til aften efter en lang rejse med et minimum af søvn, men efter 2 timers søvn synes kroppen åbenbart, at den er frisk. Mentalt er det en helt anden snak og selvom ordene nærmest står i kø for at blive skrevet ned, så er formuleringerne ikke helt skarpe. Derfor vil jeg også vente med at komme med en fyldestgørende rejsedokumentar, men I kan godt glæde jer til flere indlæg om, hvad er hot og hvad er not i New York… Set fra mit synspunkt😉. Lige nu vil jeg bare nyde, at jeg er hjem i vante omgivelser igen.

2015-10-18 00.32.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Stille lørdag