Om at føle sig snydt...

Støt en god sag

Det er vel næppe gået nogen forbi, at det i denne uge er Knæk Cancer uge. En uge som kulminerer på lørdag med et stort indsamlingsshow på TV2. Jeg synes, at Knæk Cancer er en god og relevant sag, da langt de fleste af os er eller har været berørt af cancer på den ene eller anden måde. Enten har vi selv oplevet kræften tæt inde på livet f.eks som kræftpatient eller som nærmeste pårørende eller også kender vi nogen som er berørte. Jeg ville ønske, at vi sammen kunne få knækket kurven og derfor har jeg besluttet, at for hvert julehjerte jeg sælger igennem min lille virksomhed Den Unikke Ælling skal der gå 10kr direkte til Kræftens Bekæmpelse. Julehjerterne finder du lige her og de kan bestilles i langt flere farver end der vises på billedet.

Håber vi sammen kan gøre en forskel…

hjerter

Ps. Hvis du benytter dig af rabatkoden “Julehjerte” får du tilmed fri fragt;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at føle sig snydt...