Efterårsferie

Nyt legetøj

Jeg har lige modtaget en pakke sendt helt ude fra Kina. Det var lidt et spontan køb, men når det nærmest koster gratis, så kræver det altså ikke så mange overvejelser inden der trykkes på køb. Pakkens indhold var et lystelt, fotobox eller hvad sådan en nu kaldes. Det er ikke stort, men til mindre produktbilleder på min webshop kan den bestemt godt bruges. Jeg kunne ikke vente med at teste det, så her kommer 2 billeder taget med min gamle Samsung mobil. Jeg er ret begejstret for, hvilken effekt sådan et lystelt har.

Samme genstande fotograferet – eneste forskel er, at det første billede er taget uden lystelt og det andet er genstandene placeret indeni lysteltet.lystelt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Efterårsferie